Ta pravilnik o zasebnosti opisuje osebne podatke, ki jih v podjetju BerniTEAM zbiramo od naših uporabnikov, kako jih uporabljamo, kje jih hranimo, koliko časa jih hranimo in načine, s katerimi lahko uporabniki zahtevajo izbris njihovih podatkov.

Osebni podatki, ki jih zbiramo

Edini osebni podatki, ki jih zbiramo, so slike, ki jih naši uporabniki med uporabo naše storitve prostovoljno naložijo v našo aplikacijo. Iz vašega Facebook računa ne zbiramo nobenih drugih osebnih podatkov.

Uporaba osebnih podatkov

Slike, ki so jih naložili naši uporabniki, uporabljamo za izboljšanje njihove izkušnje z našo aplikacijo in ponujanje bolj prilagojene storitve. Slike se ne uporabljajo za noben drug namen, niti se ne delijo ali prodajajo tretjim osebam.

Shranjevanje osebnih podatkov

Slike, ki jih naložijo naši uporabniki, so varno shranjene na naših strežnikih. Izvedli smo ustrezne varnostne ukrepe, da zagotovimo, da so vaše slike zaščitene pred nepooblaščenim dostopom ali razkritjem.

Hramba osebnih podatkov

Slike, ki jih naložijo naši uporabniki, se na naših strežnikih hranijo 30 dni. Po tem obdobju se slike samodejno izbrišejo iz naših strežnikov.

Izbris osebnih podatkov

Če uporabnik želi, da se njegove slike izbrišejo pred iztekom 30-dnevnega roka, lahko to zahteva na elektronski naslov info@poceni-ovitki.si. Po prejemu te zahteve bomo nemudoma izbrisali uporabnikove slike z naših strežnikov.

Posodobitve tega pravilnika

Ta pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Če naredimo bistvene spremembe, vas bomo obvestili prek aplikacije Facebook ali na drug primeren način za stik. Svetujemo vam, da redno pregledujete to politiko za najnovejše informacije o naših praksah varovanja zasebnosti.

Za vsa vprašanja ali pomisleke v zvezi z našo politiko zasebnosti se obrnite na nas po e-pošti na info@poceni-ovitki.si. Cenimo vašo zasebnost in se zavezujemo k varovanju vaših osebnih podatkov.

Zadnja posodobitev: 26.6.2023